Vinctura AssurantiŽn | Oude Delft 101 | 2611 BD Delft
Tel: 015 214 29 48 | Fax: 015 214 79 67 | E-mail: [email protected]
Over Vinctura AssurantiŽn

Hier vindt u alles over Vinctura AssurantiŽn, zoals een bedrijfsprofiel en de visie.
Diensten

Welke diensten levert Vinctura AssurantiŽn? En hoe kan ze u hiermee van dienst zijn.
Nieuws

Het laatste nieuws van en over Vinctura AssurantiŽn.
Contact

Hoe kunt u in contact treden met Vinctura AssurantiŽn en waar kunt u terecht voor persoonlijk advies.
Disclaimer
Disclaimer

 

 

 

  1. De op deze website getoonde informatie wordt door Trend Vastgoed Makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Trend Vastgoed Makelaardij verstrekt door middel van deze website louter informatie over (financiŽle) producten en diensten die door Trend Vastgoed Makelaardij worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. De Trend Vastgoed Makelaardij aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. .

  2. Trend Vastgoed Makelaardij aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op de website van Trend Vastgoed Makelaardij Online opgenomen (rente)tarieven, kostenberekeningen of overige calculaties. Aan de met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand gekomen berekeningen, kunnen geen rechten worden ontleend.

  3. Hoewel Trend Vastgoed Makelaardij alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is de Trend Vastgoed Makelaardij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

  4. Verwijzingen naar sites die niet door Trend Vastgoed Makelaardij worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Trend Vastgoed Makelaardij uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Trend Vastgoed Makelaardij worden onderhouden wordt afgewezen.

  5. De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's, waren- en dienstmerken, zijn eigendom van of in licentie bij Trend Vastgoed Makelaardij, en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site.

  6. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciŽle-, privť-doeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van Trend Vastgoed Makelaardij.

 
 
[ Omhoog ]
[ Home | Over Vinctura AssurantiŽn | Diensten | Nieuws | Contact | Disclaimer ]